Veelgestelde vragen

Home > Veelgestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes bij meerdere kozijnen leveranciers?

  direct offertes aanvragen
Nee. Het aanvragen van offertes bij meerdere kozijnen leveranciers is geheel gratis en vrijblijvend. De bedrijven betalen een vergoeding per ontvangen offerte aanvraag voor.

Ik heb een aantal offertes ontvangen. Ben ik nu verplicht een van de offertes te accepteren?
Nee, deze service is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Als u er voor kiest om de offertes af te wijzen, dan worden er aan u geen kosten verrekend. Laat het dan wel even weten aan de bedrijven die de offerte hebben verzonden. Een korte e-mail sturen is voldoende.

Van hoeveel kozijnen leveranciers ontvang ik een offerte?
U ontvangt maximaal zes offertes van uit uw regio bij wie u een offerte heeft aangevraagd. Ik heb (meerdere) offertes aangevraagd, maar nog niets ontvangen. De kozijnen leveranciers hebben (enige) tijd nodig om u aanvraag te verwerken.

Heeft u na een aantal werkdagen nog helemaal niks gehoord?
kozijnenoffertes.nl stuurt u binnen enkele dagen een service mail, waarmee u met één druk op de knop nog meer offertes kunt aanvragen. Uw aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere kozijnen leveranciers bij u in de regio.

Hoe wordt er omgegaan met mijn persoonsgegevens?
Uw gegevens worden alleen gestuurd naar de geselecteerde bedrijven. Kozijnenoffertes.nl garandeert dat uw gegevens niet aan derden worden doorgestuurd. Tip bij het invullen offerte aanvraag formulier! Vul zoveel mogelijk informatie in bij het aanvragen van een offerte voor een kozijnen installatie. Zo kunt u makkelijk een offerte op maat toesturen. U kunt hier de offertes aanvragen.

Ik heb geen idee of ik nu een kunststof of houten kozijn moet nemen. Wat kan ik doen?
U kunt eventueel op een van de volgende pagina's kijken: Kunststof en Hout. Daar vindt u tevens alle voor- en nadelen. Daarnaast kunt u offerte aanvragen, om de kosten en mogelijkheden op een rij te zetten. Er zijn dus voldoende mogelijkheden kozijnenoffertes.nl om dichter bij uw keuze te komen.

Wat is het verschil tussen een raamkozijn en deurkozijn?
Een deurkozijn wordt specifiek in een deur geplaatst. Een raamkozijn is in deze markt gebruikelijker, zie ook deze pagina's: raamkozijnen en deurkozijnen.

Hoe plaats ik een kozijn?
Start met het haaks in elkaar zetten van de ramen, voordat u het kozijn zelf in elkaar zet. Het werk dient vervolgens in verstek te worden gezet en gelijmd. Tot slot kunt u beiden zijden met twee nagels vastzetten. Voor meer informatie over het plaatsen verwijzen wij u graag naar een kozijnen leverancier.

Welk onderhoud is nodig aan een kozijn?
De scharnieren van het kozijn dienen regelmatig ingesmeerd te worden met olie en sluitrubbers kunnen daarbij ingevet worden. Op deze manier kan het kozijn(raam) voorkomt u dat het raam stroef open gaat.

Welke voordelen heeft kozijnenoffertes.nl te bieden?

  • Altijd de goedkoopste kozijnen leverancier en kozijnenzetters
  • De aanvragen zijn vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast
  • U ontvangt meerdere offertes van aanbieders in uw eigen regio

U kunt hier direct beginnen met het aanvragen van de offertes!

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen